Tko smo mi

Studio za event dizajn iz Karlovca koji priča Vašu priču. Kroz više od 12 godina rada specijalizirali smo se za dekoraciju, organizaciju i koordinaciju vjenčanja i ostalih evenata, pritom surađujući sa provjerenim partnerima u svijetu usluga za evente. Tu smo da Vam olakšamo cijeli proces organizacije vjenčanja i pobrinemo se da Vaše vjenčanje uistinu bude najljepši dan Vašeg života.

Zašto smo posebni

Ono što nas čini drugačijima je individualan pristup svakom eventu. Trudimo se upoznati klijente na osobnoj razini i isplanirati personalizirano vjenčanje koje će stvarno biti samo Vaše, pritom uzimajući u obzir sezonsku ponudu, dostupni budžet te ostale zadane uvjete. Svako vjenčanje koje planiramo je posebno, stoga ne nudimo klasične „pakete“ već ponudu sastavljamo isključivo u dogovoru s klijentima.

Cvjetna dekoracija

Kada govorimo o cvjetnim dekoracijama potrebno je voditi računa o sezoni vjenčanja te dostupnosti željenog cvijeća, ali i o tome da budu stilski usklađene s prostorom. Također, bitno ih je uskladiti s dostupnim budžetom kao i temom vjenčanja, a naše godine iskustva na području cvjetnog dizajna omogućavaju nam da Vas savjetujemo o odabiru cvijeća koje će na pravi način upotpuniti Vaše vjenčanje i učiniti ga posebnim.

Organizacija

Kao organizatori vjenčanja tu smo da Vam pomognemo i usmjerimo Vas oko svakog aspekta organizacije Vašeg vjenčanja. Od odabira prostora za svadbenu svečanost, preko odabira slastica i lokacije za fotografiranje pa sve do kreiranja vizualnog identiteta Vašeg vjenčanja (pozivnice, zahvalnice, popis uzvanika, cvjetni dizajn, itd.), tu smo da Vas usmjerimo i povežemo sve elemente u jednu prekrasnu priču.

Koordinacija

Kada se radi o usluzi koordinacije eventa, ona podrazumijeva usluge koordinatora koji na dan vjenčanja osigurava da se svadbena svečanost održava prema planu i protokolu, koordinira uzvanike i izvođače te pronalazi rješenje za sve nepredviđene situacije. Pobrinut ćemo se da Vaše vjenčanje protekne bez problema, na Vama je samo da brigu prepustite nama i uistinu uživate u najvažnijem danu Vašeg života.

Napravimo zajedno nešto posebno!