Često postavljana pitanja

Ukoliko niste pronašli odgovor na svoje pitanje, pitajte nas putem kontakt forme ili izravno na hello@intuidesigns.hr!

Kako funkcionira cijeli proces dogovaranja Vaših usluga?
Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, prvi korak je zasigurno da nas kontaktirate. Možete nas kontaktirati putem našeg kontakt broja 099 228 96 54 od ponedjeljka do petka između 10:00 i 16:00 sati, kontakt forme ili izravnim slanjem upita na naš email hello@intuidesigns.hr.
Nakon inicijalnog kontakta, dogovorit ćemo neobavezan sastanak na kojem ćemo Vam biti u mogućnosti dati sve informacije i odgovoriti na sva pitanja koja imate. Ukoliko odlučite da smo upravo mi pravi odabir za Vas i Vaše vjenčanje, svoj termin rezervirat ćete plaćanjem predujma.
Nakon toga započinjemo konkretno planiranje svih elemenata dizajna Vašeg vjenčanja te ostajemo u kontinuiranom kontaktu sve do samog dana vjenčanja i realizacije naših usluga.

Možete li mi poslati ponudu za dekoraciju/organizaciju/koordinaciju vjenčanja?
S obzirom na to da je naš način rada drugačiji te smatramo da je svako vjenčanje individualno iskustvo, “okvirne” ponude ne šaljemo. Tu smo da Vas savjetujemo kako da svoje želje ostvarite unutar zadanih uvjeta kao što su budžet, prostor i slično – stoga se ponuda radi isključivo u dogovoru s klijentima.

Nudite li neke već unaprijed složene pakete usluga?
Slično kao i kod predhodnog pitanja, svako vjenčanje je personalizirano stoga ne nudimo unaprijed složene pakete usluga.

Mogu li iznajmiti Vaš inventar?
Nažalost, za sada ne nudimo uslugu najma inventara.

Gdje se nalazite?
Za sada nemamo maloprodajni prostor/showroom/ured koji je otvoren unutar radnog vremena, stoga za sve dogovore ili sastanke molimo da nam se obratite putem kontakt broja ili emaila.

Koliko vremena prije vjenčanja Vas trebam kontaktirati?
Kako biste osigurali da Vaš termin nije već zauzet, najbolje bi bilo da nas kontaktirate 12-10 mjeseci prije dogovorenog datuma vjenčanja. Najkasniji rok kada biste nas trebali kontaktirati je 6 mjeseci prije vjenčanja, uzimajući u obzir da postoji mogućnost da je do tada termin već rezerviran.

Što trebam ponijeti sa sobom na sastanak?
Na sastanak obavezno ponesite bilježnicu/planer/rokovnik kako biste mogli zapisati sve informacije i odgovore na pitanja koje imate. Sa sobom na sastanak ponesite i sve ono što ste već odabrali ili sliku toga (sliku vjenčanice i odijela te pozivnice i zahvalnice ukoliko ste ih već odabrali) te slike dekoracija i ideja koje Vam se sviđaju i odgovaraju Vašem stilu.

Za koje evente (osim vjenčanja) nudite svoje usluge?
Naše usluge dostupne su za sve vrste evenata – krštenja, rođendani, otvorenja, domjenci, dodjele nagrada, itd.

Na kojem području su dostupne Vaše usluge?
Naše usluge dostupne su na području cijele Hrvatske, ali s obzirom na to da smo studio sa sjedištem u Karlovcu, u sve usluge koje vršimo izvan Karlovačke županije uračunati su dodatni troškovi putovanja.